Select your Top Menu from wp menus

Incendierile INTENŢIONATE îi ţin pe JAR pe pompieri

Doar un incendiu din cele 7  care au fost  inregistrate in raionul Orhei de la nceputul anului curent s-a produs din cauza imprudentei copiilor cu focul. Celelalte 6 incendii au fost provocate intentionat, dupa cum informeazaDirectia Situatii Exceptionale  (DSE) Orhei .

Doua din cazurile in care focul ar fi  fost pus cu rea-vointa au avut loc in satul Seliste. In noaptea de 7 ianuarie au ars  peste 2000 de  baloţi de fîn, pregatiti ca nutret pentru 160 de oi de la stana unui satean din Seliste. Peste cateva nopti, pe 12 ianuarie, la punctul de creştere, colectare şi comercializare a animalelor vii al unei intreprinderi din acelasi sat  au ars o jumatate dintr-un sopron si  6o de tone de fan depozitate in  aceasta incapere. Ambele incendii, care le-au facut daune imense proprietarilor,  ar fi fost provocate intentionat de catre persoane, pentru moment,  neidentificate.

Potrivit lui Iulian Sîngereanu, sef-adjunct al Direcţiei SE Orhei, din numarul total de incendii care au izbucnit de la inceputul anului curent in raionul Orhei – 5 au avut loc la  şoproane cu nutreţuri şi cate unul  – la o casă de locuit si  la un automobil. Datorită pompierilor au fost salvate bunuri materiale în sumă de peste 290 mii lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendierile-intentionate-ii-tin-pe-jar-pe-pompieri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19