Select your Top Menu from wp menus

Incendiatorul, suspectat de moartea cumnatei sale, ar fi fugit in Transnistria

Barbatul, banuit de faptul ca i-a dat foc unei tinere din orasul Orhei care a murit din  cauza  arsurilor grave, s-ar afla in Transnistria.

Potrivit unor date operative ale politiei, suspectul care a disparut de la domiciliu aproape imediat dupa comiterea crimei, s-ar ascunde in regiunea necontrolata de autoritatile  legitime ale R.Moldova.

Fugarul este originar din Ijevsk, R.Udmurta, Federatia Rusa. Acesta si-a facut viza de resedinta in s. Isacova, raionul Orhei. Locuia, insa, in cartierul Nistreana al orasului,  unde si-a intemeiat si o familie.

Amintim ca acum 2 saptamani, in sectia de terapie intensiva a spitalului din Orhei, s-a stins din viata Cristina D., o tanara in varsta de 20 de ani.  Fata s-a aflat in spital timp de mai bine de o saptamana, dar nu a supravietuit arsurilor grave, provocate de cumnatul sau, care a stropit-o cu benzina si i-a dat foc  in timpul unui scandal  in familia surorii victimei.

citeste : Rudele au înmormântat-o pe Cristina. Cumnatul, care i-a dat foc, a lipsit

Cristina, tanăra care a fost incendiată de cumnat, a murit 

O tânără, între viaţă si moarte! A ars ca o torţă vie şi are nevoie de sânge


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiatorul-suspectat-de-moartea-cumnatei-sale-ar-fi-fugit-in-transnistria/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19