Select your Top Menu from wp menus

Încă un poliţist din raionul Râşcani este cercetat penal

Un şef de post din cadrul Comisariatului de Poliţie al raionului Râşcani va compărea în faţa instanţei de judecată sub acuzaţia de corupere pasivă.

Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupţie învinuieşte poliţistul de faptul că la sfârşitul lunii septembrie curent ar fi pretins şi primit de la un tânăr 700 de euro.

Pentru suma extorcată poliţistul urma să emită o decizie favorabilă în privinţa tânărului bănuit de comiterea acţiunilor cu caracter violent în privinţa unei minore.

Poliţistul a fost reţinut în flagrant imediat după primirea banilor extorcaţi.

La demersul procurorului înaintat Ministerului Afacerilor Interne, poliţistul a fost suspendat din funcţie pe parcursul urmăririi penale, fiind cercetat în stare de arest la domiciliu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-un-politist-din-raionul-rascani-este-cercetat-penal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19