Select your Top Menu from wp menus

Încă un om ÎNGHIŢIT de ape. Un bărbat s-a ÎNECAT duminica la Pohorniceni

Iazul din satul Pohorniceni este locul unde ieri şi-a găsit sfârşitul un bărbat de 51 de ani. Victimă a apelor este un localnic, despre înecul căruia Direcţia Situaţii Excepţionale Orhei a fost înştiinţată în amiaza zilei.Peste 4 ore de căutări scafandrierii au reuşit să extragă din iaz corpul neînsufleţit al bărbatului.

Acesta este al 4-lea caz de înec înregistrat în raionul Orhei de la începutul verii anului curent. Nenorociri în apă s-au mai întâmplat la Piatra, Vîşcăuţi şi Ivancea, trei dintre victimele apei fiind bărbaţi şi una – femeie.

Printre evenimentele excepţionale care s-au produs în raionul Orhei în zilele de odihnă sunt de menţionat şi încendiile din satele Selişte şi Zahoreni, unde au ars garaj şi , respectiv, acoperişul unei case în construcţie.
Pompierii de la DSE Orhei au mai avut încă peste 30 de intervenit la stingerea incendiilor de vegetaţie şi mirişte, care s-au aprins în satele Clișova, Sirota, oraşul Orhei şi în alte localităţi ale raionului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-un-om-inghitit-de-ape-un-barbat-s-a-inecat-duminica-la-pohorniceni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19