Select your Top Menu from wp menus

Încă un moldovean a fost reţinut recent de serviciile de securitate din Ucraina.

Un cetăţean al Republicii Moldova a fost reţinut recent de angajaţii SBU – serviciului de securitate al Ucrainei , în momentul în care încerca să scoată din ţara vecină mai multe obiecte de anticariat.

La punctul de trecere Rosoşani în autoturismului de model Toyota Corolla au fost gasite 10 vârfuri de sageată, 5 rame pentru tablouri, 4 tablouri dar şi o icoană de lemn, toate din secolul XIX.

Potrivit presei ucrainene reţinerea moldoveanului în vârstă de 52 de ani , a devenit posibilă graţie monitorizării activităţii acestuia de catre SBU.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-un-moldovean-a-fost-retinut-recent-de-serviciile-de-securitate-din-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19