Select your Top Menu from wp menus

Încă un MILION pentru tabăra „Miorița„ din Ivancea

Consiliul Raional Orhei (CR) decis sa aloce peste 1 milioan de lei pentru tabăra “Miorița”din Ivancea. Din cei 1,08 mln de lei alocati, 648 mii sunt preconizați pentru conectarea taberei la rețeaua de canalizare din comuna Ivancea, iar restul sumei va fi cheltuită pentru proiectarea lucrărilor de reparație a întregii tabere.

Amintim că în 2014, Consiliul raional (CR) Orhei a decis să renoveze reţelele de apeduct şi canalizare și să construiască o staţie de epurare comună pentru Tabăra de odihnă “ Mioriţa” şi Şcoala sanatorială din Ivancea. De atunci, despre acest proiect investiţional, care costă aproape 2 mlioane de lei, nu o dată s-a vorbit cu nelinişte la şedinţele CR Orhei şi nu o dată a scris presa. Dar cei 3 ani de vorbit şi de scris s-au încheiat cu constatarea faptului că staţia de epurare nu este funcţională.

Oricum, si in vara anului curent tabăra i-a primit la odihnă pe copii. Chiar dacă sezonul estival a început nu la 15 iulie, după cum prevedea o decizie aprobată de CR în luna mai, ci cu două zile mai tarziu.

Vezi și Buget raional, “epurat” de bani pentru o staţie nefuncţională


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-un-milion-pentru-tabara-miorita-din-ivancea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19