Select your Top Menu from wp menus

Încă un funcţionar înalt DEMISIONEAZĂ şi se alătură proiectului lui Iurie Leancă

Viceministrul de Externe, Valeriu Chiveri, şi-a dat demisia şi se alătură proiectului politic lansat de Iurie Leancă
Într-o postare pe facebook, viceministrul scrie că nu crede în capacitatea unui guvern minoritar de a promova reforme, şi de a implementa agenda de asociere cu UE.
Acesta mai spune că pana la momentul investirii noului guvern, de rând cu mulţi cetăţeni, a trăit între clipe de deznădejde si speranţă, a sperat până în ultimul moment că partidele de orientare democratică vor asigura o guvernare majoritara proeuropeană, extrem de importantă pentru Republica Moldova in acest moment. Din păcate Moldova a fost aruncată în braţele unei coaliţii nefireşti care nu are capacitatea să realizeze reformele necesare.
Chiveri scrie că a decis să se alăture proiectului proiectului politic lansat de către Iurie Leancă, proiect capabil să readucă încrederea cetăţeanului în tot ce însemnă actul de guvernare, în tot ce înseamnă o Moldovă prosperă şi modernă cu viitor European.
Săptămâna trecută şi şeful Biroului pentru Relaţii cu Diaspora, Victor Lutenco, a demisionat şi a anunţat că se va alătura proiectului politic iniţiat de ex-premierul Iurie Leancă.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-un-functionar-inalt-demisioneaza-si-se-alatura-proiectului-lui-iurie-leanca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19