Select your Top Menu from wp menus

Încă TREI zile pentru a vota în sprijinul unei echipe din Orhei la un concurs INTERNAȚIONAL

Patru tineri din Orhei concurează în semi-finala concursului internațional Diamond Challenge din SUA. Ludmila Zgurean, Vladlen Grecu de la Liceul ”Onisifor Ghibu” și Victoria Bradescu și Daniela Tihon de la Liceul ”Ion Luca Caragiale”, au creat o o platformă web prin intermediul căreia cei plecați la muncă peste hotare pot să găsească și să angajeze tinerii rămași acasă pentru ca aceștia să le ajute rudele vârstince din Moldova.

Prin intermediul proiectului ”Do it for Bunica” ( Fă-o pentru Bunica, în traducere), tinerii mai sunt angajați pentru a vizita și ajuta familiile aflate în situații de dificultate (social-vulnerabile).
Pentru a vota echipa care reprezintă Republica Moldova trebuie să accesați site-ul https://app.reviewr.com/diamondchallenge/pitch?evtid=1250147&subid=1276675 .
Folosind profilul de pe facebook, votați apăsând iconița care se află deasupra video-ului creat de echipa din Orhei. Votul se poate face zilnic până pe data de 24 februarie.
În edițiile anterioare, trei dintre echipele din R.Moldova au reușit să ajungă în finala concursului unde au obținut locuri premiante.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-trei-zile-pentru-a-vota-in-sprijinul-unei-echipe-din-orhei-la-un-concurs-international/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19