Select your Top Menu from wp menus

Încă trei președinți ai Centrelor de bacalaureat, demiși!

Trei președinți de la Centrele de bacalaureat de la LT „Mihai Viteazu”, LT „Mihai Eminescu” din Cimișlia, LT Tabani din Briceni au fost demiși.
Liceul ”Mihai Viteazul” din Chișinău va avea interdicție de a fi centru de bacalaureat pentru următorii cinci ani.

Decizia a fost anunțată astăzi de ministrul educației, Mihail Șleahtițchi,

Potrivit ministrului educației, în cadrul examenului de mâine, se va lucra într-o manieră transparentă, iar controalele vor depinde de semnalele din teritoriu.

”Am preîntâmpinat, dacă vom avea sennale din teritoriu cu înregistrări de fraudă, vom sesiza CCCEC”, a declarat ministrul.

De asemenea, Mihail Șleahtițchi a menționat că se va discuta privitor la sancțiunile aplicate elevilor care încalcă regulamentul în timpul examenelor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-trei-presedinti-ai-centrelor-de-bacalaureat-demisi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19