Select your Top Menu from wp menus

Încă patru decese provocate de COVID-19

Încă 227 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 15 în regiunea transnistreană. Din numărul total de cazuri, un caz este de import și anume din Turcia. De asemenea, au fost înregistrate alte patru decese provocate de coronavirus.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 17 672 cazuri. În total, au fost efectuate 1.832 de teste, dintre care primar – 1.326 și repetat – 506.

Din numărul total de cazuri din această zi, 12 sunt lucrători medicali: medici – 2, asistenți medicali – 10. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre alte patru decese, bilanțul urcând la 580. Astăzi au fost anunțate, în total, opt decese. 

Este vorba de doi bărbați, de 59 și 67 de ani, din Chișinău și Ungheni și două femei, de 65 și 83 de ani, din Ialoveni și Chișinău. Victimele sufereau și de alte boli. 

Până la ziua de azi, 10 396  persoane au fost vindecate de COVID-19.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-patru-decese-provocate-de-covid-19/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19