Select your Top Menu from wp menus

Încă o persoană a decedat la Chişinău de gripa AH1N1

Încă o persoană a decedat la Chişinău de gripa AH1N1. Potrivit mass-media din capitală este vorba de un bărbat de 52 de ani , care a murit sâmbătă la spitalul „Sfânta Treime”.
Bărbatul s-a aflat în comă, iar decesul său ridică la şase numărul persoanelor care au decedat din cauza virusului gripal de tip AH1N1, în acest sezon rece.
Săptămâna trecută un comunicat al Ministerului Sănătăţii anunţa că timp de 2 sătpămâni în ţara noastră pragul epidemic a fost depăşit cu 81%. În cazul în care acest prag este depăşit 3 săptămâni consecutiv va fi anunţată epidemia de gripă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-o-persoana-a-decedat-la-chisinau-de-gripa-ah1n1/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19