Select your Top Menu from wp menus

Încă o candidată la Preşedinţie invocă dificultăţi în AUTENTIFICAREA semnăturilor la Orhei

Ana Guţu, canditata Partidului unionist Dreapta a depus astăzi lista cu peste 19 mii de semnături la CEC pentru a fi înregistrată în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie.

Guţu a declarat după depunere că la Orhei a fost pierdută o zi întreagă deoarece toate numele au fost introduse într-o bază de date ca să fie verificate dacă acestea nu se află în altă listă de subscripţie, ceea nu este prevăzut de Regulamentul privind colectarea semnăturilor.

Săptămâna trecută,  alte două candidate pentru Preşedinţie au reclamat dificultăţi în autentificarea semnăturilor la Orhei. Vitalia Pavlicenco, canditata din partea   câtorva partide unioniste scria pe blogul său că procesul de autentificare la Orhei durează câteva zile.

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat  că la Primăria Orhei listele i-au  fost reţinute 5 zile, iar după acest termen i s-a comunicat că de fapt cei care au semnat pentru PAS ar fi semnat mai înainte pentru candidatul „Ravnopravie”. Asta,  în pofida faptului că acest candidat a adus la Primărie listele după PAS. “Urmează să vedem dacă acel candidat a prezentat la CEC liste false”, spunea Maia Sandu în timpul depunerii listelor la CEC.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-o-candidata-la-presedintie-invoca-dificultati-in-autentificarea-semnaturilor-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19