Select your Top Menu from wp menus

Încă doi oameni au decedat în incendiile produse în Glodeni şi Floreşti

Încă doi oameni au decedat în incendiile produse în Glodeni şi Floreşti relatează Radio Orhei, cu referire la Departamentul Situţiilor Excepţionale.
Incendiul din satul Sturzovca, raionul Glodeni s-a produs în dimineaţa zilei de ieri şi a răpit viaţa unei femei de 81 de ani. Cauza prealabilă a acestuia ar fi încălcarea normelor antiincendiare de exploatare a sobei.
Cel de-al doilea incendiu cu bilanţ tragic s-a produs în seara aceleaşi zile la Prodăneşti, raionul Floreşti. În flăcări a decedat un tânăr de 29 de ani, cauza probabilă fiind neatenţia în timpul fumatului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-doi-oameni-au-decedat-in-incendiile-produse-in-glodeni-si-floresti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19