Select your Top Menu from wp menus

Înainte de „Ziua plantării Arborelui”, piaţa din Orhei – fără arbori, dar cu mulţi trandafiri FOTO

Sambata, 27 octombrie, pe cuprinsul republicii, va avea loc a 2-a editie de toamna a  campaniei de plantare a pomilor „Un arbore pentru dainuirea noastra”

La piata din Orhei, in aceste zile, gasesti un singur  material saditor –  butasi de  trandafiri. In schimb, acestia  sunt de  diverse specii si preturi, ba chiar cu flori  vii pe butasii. Ceea ce face marfa mai atractiva, adunand multa lume.

Toamna, dupa cum spune un vanzator  care si-a expus marfa pe str. Piatra Neamt, este o perioada favorabila plantarii trandafirilor. Astfel, intr-o zi are in jur de 30 de cumparatori.

Trandafirii cataratori costa 15 lei bucata, iar mijlocii si pitici – 10 lei bucata.

Mai multe , despre trandafiri si alte oferte din aceasta saptamanaale pietii din Orhei  –   in „Socoteala de acasa” , la Radio Orhei.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inainte-de-ziua-plantarii-arborelui-piata-din-orhei-fara-arbori-dar-cu-multi-trandafiri-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19