Select your Top Menu from wp menus

În Ucraina s-a semnat ÎNCETAREA focului de la ora 18.00

Reprezentanţii separatiştilor pro-ruşi şi ai Kievului oficial au ajuns la înţelegerea privind încetarea focului începând cu ora 18 a zilei de vineri, 5 septembrie transmite mass-media ucraineană.
A fost semnat un protocol care prevede încetarea focului de la ora 18. Documentul este alcătuit din 14 puncte care includ toate aspectele de control, schimb de prizonieri şi alte chestiuni.
În capitala Republicii Belarus, Minsk, au început vineri negocieri de pace între Kiev și separatiștii proruși din estul Ucrainei, negocieri la care participă și reprezentanți ai Rusiei și OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-ucraina-s-a-semnat-incetarea-focului-de-la-ora-18-00/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19