Select your Top Menu from wp menus

În Top 100 cele mai bine platie locuri de muncă vacante, o singură ofertă din Orhei

Săptămâna aceasta, Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat o listă cu 100 cele mai bine platie locuri de muncă vacante, conform declaraţiilor agenţilor economici.

În acest Top al celor mai bănoase joburi sunt incluse diferite locuri de muncă – începând cu hamal şi terminând cu manager general, iar salariile maxime pe care le-ar putea primi persoanele care se vor angaja în funcţiile respective, oscilează între 8000 şi 10 mii de lei.

Marea majoritate a acestor oferte atractive financiar  se afla, însă, în Chişinău. De câte 3 până la 5 ori, în lista celor mai bine plătite locuri de muncă, apar şi astfel de localităţi ca Bălţi, Sângerei, Telenesti, Comrat.

Orheiul este inclus în topul ANOFM cu o singură ofertă de salariu maxim în mărime de 8000 de lei, pentru funcţia de contabil-şef la o întreprindere din oraş.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-top-100-cele-mai-bine-platie-locuri-de-munca-vacante-o-singura-oferta-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19