Select your Top Menu from wp menus

În toamnă, în Moldova va apărea un nou partid

În toamnă, va avea loc Congresul de constituire al unui nou partid politic. În prezent, echipele viitoarei formaţiuni lucrează în teritoriu, punînd la punct aspectele de ordin organizatoric.

Alexandru Oleinic, ex-deputat şi ex-ministru al Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, unul din iniţiatorii noului partid, a comunicat pentru TRIBUNA că, preponderent, din noul partid vor face parte foştii activişti ai Alianţei „Moldova Noastră” (AMN), care şi-a încetat activitatea în 2011 după fuziunea cu Partidul Liberal Democrat din Moldova.

„Sperăm că toate aranjamentele care vor fi efectuate pe parcursul acestor cîteva luni ce au mai rămas se vor încununa cu un Congres al unei noi formațiuni”, a precizat el.

Fostul ministru a evitat să spună cine va fi liderul noii formaţiuni, menţionînd că toate deciziile vor fi luate de către Congres.

”Structura și statutul viitorului partid se vor discuta la conferințele care vor începe în curînd. Este o structură clasică de lansare a unui proiect politic”, a declarat Alexandru Oleinic.

El a spus că asupra iniţiatorilor noului proiect politic deja se fac presiuni, dar a refuzat să dea detalii la această temă.

sursa: tribuna.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-toamna-in-moldova-va-aparea-un-nou-partid/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19