Select your Top Menu from wp menus

În timpul apropiat se va scumpi şi pâinea produsă de brutarii din Orhei.

În timpul apropiat se va scumpi şi pâinea produsă de brutarii din Orhei.
Cel putin 2 agenti economici, din cei câţiva de la care s-a facut încercarea de a obţine informaţia respectivă au declarat pentru Radio Orhei că intenţionează să mărească preţurile .
Ion Brodeţchi, directorul întreprinderii Brodeţchi S.R.L. a spus că roada mică de grâu din acest an condiţioneaza o creştere a preţutilor în limita a 10%. Deocamdata insă, cea mai ieftină franzelă coaptă de această brutatie costă 3 lei făra TVA , iar cea mai scumpa – 8 lei.
Directorul unui alt mare producator de paine – Fabrica de pâine din Orhei, Andrei Roşca, a numit chiar şi data exactă din care întreprinderea va fi nevoită să producă pâine mai scumpă cu 18 bani. Aceasta se va întampla vineri, 14 septembrie, fapt care, a spus şi Rosca, este determinat de creşterea preţurilor la grâul şi faina de import.
Mai multe la acest subiect aflaţi dintr-un material amplu , care va fi pus pe post în după-amiaza zilei de joi, 13 septembrie.
Amintim că ultima scumpire la pâine în raionul Orhei a avut loc la începutul lunii martie 2011, atunci cea mai ieftină pâine a ajuns să coste peste 3 lei.
Recent pâinea s-a scumpit cu 10 la sută în raioanele Teleneşti, Ungheni, Călăraşi şi Ceadâr-Lunga.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-timpul-apropiat-se-va-scumpi-si-painea-produsa-de-brutarii-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19