Select your Top Menu from wp menus

În Spania două persoane au murit din cauza gripei cu virus A H1N1

Doi bărbaţi în vârstă de 76 şi, respectiv, 62 de ani au murit din cauza gripei cu virus A H1N1 în nordul Spaniei, unde 49 de persoane erau spitalizate marţi, unele la terapie intensivă, au anunţat autorităţile regionale, citate de AFP.

Şase persoane infectate cu acest virus se află în continuare în spital la Santander, dintre care trei sunt la terapie intensivă.

Autorităţile cer de mai multe zile populaţiei să nu se îngrijoreze, iar ministrul regional al Sănătăţii, Ricardo Olivan, a amintit că persoanele bolnave nu erau vaccinate şi sufereau anterior şi de alte boli care au antrenat complicaţii.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-spania-doua-persoane-au-murit-din-cauza-gripei-cu-virus-a-h1n1/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19