Select your Top Menu from wp menus

În septembrie, Ion Lazarenco Tiron își propune să treacă Canalul Catalina din SUA

Înotătorul Ion Lazarenco Tiron, originar din Brăviceni, Orhei își propune să treacă în luna septembrie, Canalul Catalina din California, SUA. Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Ion Lazarenco spună că în septembrie va înfrunta una din cele mai dificile provocări pentru un înotător și că va avea nevoie de tot sprijinul din fiecare colț al lumii.
Canalul Catalina are o lățime de 21 de mile/ cca 33,7 km, iar printre dificultățile acestuia se numără curenții puternici și temperatura scăzută a apei.
Ion Lazarenco este plecat de 19 ani din Moldova, fiind stabilit cu traiul în Irlanda. Acesta și-a propus să treacă înot cele 7 mari strâmtori din lume, trecându-și în palmares traversarea Strâmtorii Gibraltar, Canalului Mânecii și Canalului de Nord.
Ion Lazarenco Tiron are o pagină pe internet Nistru Unites Moldova prin intermediul căruia colectează fonduri pentru acțiuni caritabile. Într-un interviu pentru blogul diasporaconteaza.wordpress.com sportivul spunea că au început lucrările la un stadion cu suprafața artificială în satul Brăviceni, sperând că acesta va fi dat în exploatare în luna mai.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-septembrie-ion-lazarenco-tiron-isi-propune-sa-treaca-canalul-catalina-din-sua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19