Select your Top Menu from wp menus

În Rusia ar fi fost împușcați fără judecată câteva zeci de oameni

În Republica Cecenă din Rusia, l-a începutul anului curent, au fost executați 27 de oameni se arată într-o investigație publicată de ziarul de opoziție Novaia Gazeta. Redacția ziarului spune că nu poate afirma cu certitudine că în noaptea de 26 ianuarie,  în Cecenia au fost exterminați 27 de oameni ,reținuți în diferite perioade de timp. Totuși jurnaliștii nu exclude că ar putea fi vorba de până la 56 de oameni executați fără de judecată.
Potrivit sursei citate, execuția a avut loc pe teritoriul unei unități de poliție, acolo aflându-se și conducătorii unor unități de forță din cadrul republicii nord-caucaziene.
Toate persoanele împușcate, au fost reținute în cadrul unor operațiuni desfășurate în decembrie 2016 – ianuarie 2017. Reținerile nu erau documentate oficial, iar în total au fost arestate cca 200 de persoane.
Majoritatea celor reținuți sunt din localitatea Șali.  Toate încercările de a afla detalii despre soarta acestor oameni s-au soldat cu eșec, din cauza fricii pe care o manifestau reprezentanții administrației locale.
Republica Cecenă este condusă de Ramzan Cadîrov, iar apărătorii drepturilor omului spun că în regiune domnește o teroare instalată de autoritățile locale, care se bucură se sprijinul Moskovei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-rusia-ar-fi-fost-impuscati-fara-judecata-cateva-zeci-de-oameni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19