Select your Top Menu from wp menus

In Romania, intr-un accident rutier, a murit un copil de 13 ani din R.Moldova

Un copil de 13 ani, din Republica Moldova, a murit, luni, în Harghita, după ce microbuzul cu care călătorea a acroşat remorca unui autotren, pe DN 15, la intrarea în localitatea Tulgheş.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că într-o curbă periculoasă la stânga, un microbuz în care se aflau şase persoane a intrat pe contrasens şi a acroşat semiremorca unui autotren care circula regulamentar din sens opus.

Potrivit primelor cercetări, impactul s-a produs în dreptul scaunului unde stătea băiatul de 13 ani, alături de care se mai afla tatăl său şi fratele mai mic, de 3 ani. În urma loviturii, băiatul a murit pe loc, având multiple leziuni la cap.
Gheorghe Filip a precizat că nu se exclude posibilitatea ca băiatul să fi scos capul pe fereastră în momentul impactului, dar ipoteza nu a putut fi confirmată întrucât tatăl adolescentului se află la spital, în stare de şoc.
Poliţiştii au aflat că microbuzul nu efectua transport public de persoane, cei aflaţi în vehicul fiind cunoştinţe ale şoferului.
sursa: cronicaromana.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-romania-intr-un-accident-rutier-a-murit-un-copil-de-13-ani-din-republica-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19