Select your Top Menu from wp menus

În republică vor fi instalate 250 de camere video

Proiectul de instalare a camerelor video urmează a fi extins pe întreg teritoriul țării inclusiv și pe traseele naționale, fiind preconizată dotarea cu sisteme de monitorizare încă a 250 de intersecții, până la finele anului 2016.

Acordul respectiv a fost semnat de ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, şeful Centrului Unic de Monitorizare şi Control al Traficului, Dan Chiriţa şi reprezentanţii Oficiului Consilierului Economic şi Comercial al Chinei în Republica Moldova.

În urma inspecției comune efectuată de reprezentanții Chinei și al Republicii Moldova a fost constatat că proiectul s-a realizat în termen prestabilit iar părțile și-au onorat obligațiunile în conformitate cu Acordul de colaborare semnat în 2011.

Astfel, în prezent Ministerul Afacerilor Interne dispune de un sistem de monitorizare al traficului rutier compus din 350 de camere video și 45 radare ce fixează încălcările de circulație și partea de soft ce permite prelucrarea automată a informației acumulate în 45 de intersecții din capitală.

Centrul Unic de Monitorizare şi Control al Traficului al STI al MAI şi-a început activitatea deplină în februarie 2014.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-republica-vor-fi-instalate-250-de-camere-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19