Select your Top Menu from wp menus

În republică sunt confirmate 55 de cazuri de gripă

55 de cazuri de gripă sezonieră au fost confirmate de la începutul anului şi până în prezent. Despre aceasta a anunţat vicepremierul Mihai Moldovanu  la postul de televiziune Moldova 1.

Potrivit  lui Moldovanu, cazuri de gripă au fost înregistrate în municipiul Chişinău şi în raioanele Călăraşi, Ungheni, Cimişlia, Comrat şi Soroca. Vicepremierul a declarat că, deşi se atestă o creştere a cazurilor de gripă, pragul epidemiologic nu a fost trecut.
O  notă informativă plasată pe site-ul Centrului Naţional de Sănătate Publică şi datată cu 30 ianuarie indică că de laborator au fost confirmate 5 cazuri de gripă la Chişinău, câte 2 cazuri în raioanele Ungheni, Călăraşi, Comrat şi 1 caz în raionul Soroca.
Site-ul Ministerului sănătăţii, pe care anterior era plasat un bilanţ al cazurilor de gripă înregistrate, nu este funcţional de câteva zile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-republica-sunt-confirmate-55-de-cazuri-de-gripa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19