Select your Top Menu from wp menus

În Republica Moldova au fost administrate un milion de doze de vaccin anticovid

Photo Credit To foto simbol

 Un milion de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate din 2 martie, când a început campania de imunizare, și până astăzi în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, persoana care a atins pragul de 1.000.000 este Axenia Ungureanu, în vârstă de 48 de ani. care s-a vaccinat în cadrul Oficiului Medicilor de Familie Bozieni, Hâncești.

“E o cifră care aduce speranță, un viitor fără COVID-19, fără restricții şi un mediu mai sănătos. Vă mulțumim pentru grija față de sănătatea proprie și a celor dragi. Sunteți un exemplu de responsabilitate și implicare la bunăstarea societății!

De asemenea, ne exprimăm recunoștința pentru munca lucrătorilor medicali în această luptă cu virusul Sars-Cov-2, precum şi implicarea lor în procesul de vaccinare”, se spune în postarea publicată pe pagina MSMPS.

Autoritățile din sănătate reiterează necesitatea accelerării procesului de vaccinare pentru a evita un nou val de infectări cu varianta Delta, a COVID-19, care deja circulă pe teritoriul țării.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-republica-moldova-au-fost-administrate-un-milion-de-doze-de-vaccin-anticovid/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19