Select your Top Menu from wp menus

În raionul Orhei numărul musulmanilor îl depășește pe al celor de religia iudaică

Potrivit datelor recensământului de acum trei ani, în raionul Orhei, numărul persoanelor de religie musulmană îl depășește pe cei de religia iudaică. Astfel, 44 de persoane s-au declarant musulmani, iar 23 de religie iudaică.

În raion mai locuiau 5 agnostici și 53 de atei, 36 de persoane s-au declarat de alte religii. Mai mulți locuitori raionului împărtășesc diferite ramuri ale religiei creștine dintre care 38 de catolici, 2 creștini ortodocși de rit vechi, câteva sute de baptiști din diferite curente, evangheliști etc.

Majoritatea covârșitoare din persoanele care locuiesc în raionul Orhei s-au declarant creștini-ortodoși. Cifra acestora este de peste 97 de mii, din cele 98,6 mii care și-au declarat apartenența religioasă.
Potrivit recensământului din 2014, în raionul Orhei locuiau 101502 de persoane.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-raionul-orhei-numarul-musulmanilor-il-depaseste-pe-al-celor-de-religia-iudaica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19