Select your Top Menu from wp menus

În raionul Orhei încă 7 primari de sate au renunţat la mandatul de consilier

Încă 7 şapte primari ai localităţilor rurale din raionul Orhei au renunţat la mandatul de consilier. Comisia Electorală Centrală a aprobat la sfârşitul acestei săptămâni demisia lui Dumitru Cebotari din Pohorniceni, Alexandra Bernevec din Pohrebeni, Nicolae Buzu din Peresecina, Ecaterina Popov din Mîrzeşti, Gheorghe Gondiu din Isacova, Guzun Serghei din Donici şi Ion Vlas din Bieşti din postura de consiler pe motiv că au ajuns în funcţii de primar. Tot la Bieşti a hotărât să renunţe la mandatul de consilier reprezentanta PD, Vasilisa Pircova.
În locul acestora consilieri vor deveni Irina Pîcălău, Agnesa Tihon, Oleg Costin, Madlena Mîrzac, Anastasia Uncu, Pavel Țulea, Natalia Cerchez şi Ion Macrinici.
Potrivit hotărârii CEC noii consilieri au fost preavzaţi asupra obligaţiei de a respecta termenul de 30 de zile pentru înlăturarea stării de incompatibilitate în cazul apariției acesteia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-raionul-orhei-inca-7-primari-de-sate-au-renuntat-la-mandatul-de-consilier-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19