Select your Top Menu from wp menus

În raionul Orhei au fost descoperite peste 100 de kilograme de plante narcotice e în 2016

De la începutul anului în raionul Orhei au fost depistate peste 100 de kilograme de plante narcotice. Datele se conţin în raportul prezentat de şeful IP Orhei, Vasile Adaşan prezentat în cadrul unei vizite de lucru la începtul săptămânii curente a preşedinteluui Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Roman Boţan la Orhei.
Potrivit extrasului publicat pe blogul său de deputat, în raion au fost depistate peste 42 de kilograme de marihuana şi peste
63 de kilograme de paie de  mac, cantităţi nesemnificative de diferite tipuri de pasile, dar şi o cantitate de 0,34 de grame de heroină.
În document se mai spune că pe cele 72 de cazuri de consum şi păstrare a substanţelor narcotice au fost pornite 37 cauze penale cu semne de infracţiune, dintre care 27 infracţiuni legate direct de droguri şi 10 infracţiuni privind transmiterea în instituţiile penitenciare a obiectelor interzise (drogurilor).
Din cele 27 infracţiuni legate de droguri au fost expediate în Procuratură 20 cauze penale, fiind terminată urmărirea penală şi expediate spre examinare în Instanţa de Judecată 17 cauze penale.
Potrivit lui Roman Boţan în cadrul şedinţei  acesta a solicitat colaboratorilor Inspectoratului de Poliție să întreprindă toate măsurile legale pentru combaterea efectivă a rețelelor criminale ale traficanților de droguri.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-raionul-orhei-au-fost-descoperite-peste-100-de-kilograme-de-plante-narcotice-e-in-2016/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19