Select your Top Menu from wp menus

În parlament au venit 62 de deputaţi.Deputaţii PLDM consideră şedinţa parlamentului de astăzi contrară prevederilor legale

Fracţiunea PLDM nu participă la şedinţa extraordinară a Parlamentului din 22 ianuarie. Anunţul a fost făcut de preşedintele fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, în această dimineaţă . PLDM crede că a fost încălcat termenul de convocare a şedinţei.Streleţ a mai declarat că demersul comuniștilor trebuia depus la Biroul Permanent al Parlamentului și discutat, iar acest lucru nu s-a făcut.
Ieri seara Marian Lupu, a dispus, conform normelor regulamentare, convocarea Parlamentului în ședință extraordinară, în ziua de marți, 22 ianuarie 2013 a publicat un comunicat prin care Marian Lupu, a dispus, conform normelor regulamentare, convocarea Parlamentului în ședință extraordinară, în ziua de marți, 22 ianuarie 2013 la care se vor discuta formarea Comisiei privind revocarea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova și, doi, Proiectul de hotărâre privind revocarea Dlui Marian Lupu din funcția de Președinte al Parlamentului.
La şedinţă sunt 62 de deputaţi, potrivit unui anunţ făcut în debutul şedinţei în afara deputaţilor PLDM la şedinţă nu particică câţiva legislatori careau plecat La Strasbourg, Franța, unde se desfășoară sesiunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, dar şi câţiva deputaţi care au depus cereri în acest sens.