Select your Top Menu from wp menus

In nici doua luni, trei copii intoxicati cu medicamente si detergent

Trei  prescolari  din raionul Orhei au suferit intoxicatii, timp de mai  putin de 2 luni ale anului curent.

Un micut s-a otravit cu detergent, iar doi – cu medicamente. Toate intoxicarile au avut loc in conditii casnice, informeaza  Centrul de sanatate  publica  Orhei .

In cel mai recent caz  a avut de suferit un copil de doar 1,5 ani care, din cauza neatentiei  parintilor, a  inghitit o pastilă de Diazepam. Din fericire,  copilul si-a revenit, fara careva consecinte grave pentru sanatate.

Potrivit sursei citate, pe parcursul intregului an  2011, in raionul Orhei au fost înregistrate 8 cazuri de intoxicaţii a copiilor de vîrstă preşcolară. Patru din acestea –  cu medicamente, trei – cu substanţe chimice şi un caz –  cu alcool.

Medicii atesta ca celui mai mare risc de a se intoxica  sunt expusi   prescolarii, cu varste de la 1 pana la 4 ani.  Aceasta se datorează în mare parte curiozităţii naturale a copiilor mici, dar si faptului ca adulţii lasă produsele toxice la îndemîna copiilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-nici-doua-luni-trei-copii-intoxicati-cu-medicamente-si-detergent/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19