Select your Top Menu from wp menus

În locul Milsami la Orhei ar putea veni FC Dacia

În locul echipei de fotbal Milsami,  pe stadionul din Orhei ar putea evolua formaţia FC Dacia. O astfel de declaraţie a fost făcută de vice-preşedintele raionului Ion Racu, în cadrul discuţiilor privind solicitarea Milsami de a lua în arendă Complexul Sportiv raional (CSR) Orhei. Racu a mai spus că afirmaţiile reprezentanţilor Milsami ca vor pleca de la Orhei  aduc a şantaj.
În susţinerea ideii ca stadionul sa fie  dat în arendă s-a pronunţat consilierul Constantin Botnari, potrivit căruia complexul se află în stare deplorabilă, iar autorităţile raionale nu ar avea destui bani pentru a-l întreţine.
De partea cealaltă,  consilierul Iurie Siloci a amintit despre promisiunea finanţatorului Milsami, Ilan Shor,  de a construi la Orhei trei stadioane. Şi alţi consilieri au opinat ca inainte de a cere  in arenda stadionul existent, solicitantul ar trebui sa-si indeplineasca propriile promisiuni.

Potrivit primarul de Orhei, Vitalie Colun,  printr-o decizie a Consiliului orasenesc Orhei, inca in mai 2011,  Milsami i-a fost atribuit un teren de pamant  de 5,8 ha. Abia săptămâna trecută reprezentanţii echipei s-au adresat cu o solicitare de elaborare a unui contract în privinţa terenului respectiv.

Discuţiile privind arenda CSR Orhei au avut loc  astazi,  după încheierea şedinţei ordinare a Consiliului raional Orhei, iar  mâine ar putea avea loc o nouă întâlnire a  reprezentanţilor administraţiei raionale  cu cei de la  Milsami. Clubul de fotbal vrea să obţină arenda CSR Orhei  pe o perioadă de 25 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-locul-milsami-la-orhei-ar-putea-veni-fc-dacia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19