Select your Top Menu from wp menus

În Italia un moldovean a salvat doi italieni

Un tânăr de 21 de ani, din Republica Moldova a salvat, zilele trecute de la înec doi frați care au căzut cu mașina într-un canal în urma unui accident rutier.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din apropierea orașului italian Bogolese. Un ram gros a căzut în faţa automobilului de model Fiat Punto în care se aflau cei doi italieni, frate și soră, iar mașina a derapat de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal, scrie publicația La Republica.

Accidentul a avut loc sub ochii unui moldovean de 21 de ani, Roman Sili, orginar din Vorniceni,Străşeni care se deplasa la serviciu.


Tânărul a sărit în apă şi a salvat victimele, mai întâi fratele şi apoi sora, care se afla în stare de şoc, o intervenție îndrăzneță care a împiedicat consecințe tragice.

Gestul moldoveanului este calificat ca o o poveste de curaj şi solidaritate, o viaţă salvată de un „erou accidental”, care nu a gândit de două ori înainte să vină în ajutor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-italia-un-moldovean-a-salvat-doi-italieni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19