Select your Top Menu from wp menus

În curtea casei lui Ilan Șor au fost găste osemintele unui om

O ştire interesantă vine din Chişinău – acolo, unde este casa primarului de Orhei, Ilan Șor.

În curtea casei au fost găsite osemintele unui om, scrie Deschide.md, iar informaţia a fost confirmată de poliţia Capitalei. Descoperirea macabră a fost făcută în timpul săpăturilor pentru o construcţie auxiliară. Echipa de muncitori l-a anunţat pe  Ilan Șor, iar acesta a telefonat la poliţie.  La moment, oamenii legii presupun  că oasele găsite, printre care şi craniul, ar putea fi din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

De notat  că Ilan Șor încă nu a trecut cu traiul în orașul pe care îl conduce. Dar despre faptul că  vrea cât mai repede să se stabilească alături  de alegătorii săi și că își caută casă la Orhei a anunțat cu aproape 2 ani în urmă,  chiar a doua zi după   ce a devenit primar.

  Cu aproape 1 an în urmă,  Șor a fost reținut , iar apoi arestat într-un dosar penal de escrocherie și evaziune fiscală, în care procurorii operează cu suma de  peste 5 miliarde de lei. Cu aproape 9 luni în urmă, primarul de Orhei a fost transferat din penitenciar în arest la domiciliul său din Chișinău. 

Vezi și: Ilan Shor rămâne pe drumuri: Nu şi-a găsit încă o casă în Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-curtea-casei-lui-ilan-sor-au-fost-gaste-osemintele-unui-om/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19