Select your Top Menu from wp menus

În cazul primarului de Sângera este examinată și determinarea la sinucidere

În cazul primarului orașului Sângera, găsit împușcat duminică în propria locuință, a fost pornită urmărirea penală în baza articolului care prevede determinarea la sinucidere.

Șeful interimar al Procuraturii municipiului Chișinău, Vitalei Sibov, a declarat pentru IPN că au fost audiate mai multe persoane, printre care vecini, rude și colegi de serviciu. Cauza penală a fost retrasă de la Inspectoratul sectorului Botanica și a fost transmisă în gestiunea organului de urmărire penală al Direcției de poliție a municipiului Chișinău.

Primarul orașului Sângera a fost găsit împușcat în propria locuință duminică, 30 iulie. Preliminar oamenii legii au stabilit că edilul s-ar fi sinucis cu arma pe care o deținea legal.

Potrivit Codului Penal, determinarea la sinucidere se pedepsește cu închisoare pe un termen de până la patru ani.

Mihai Lari, în vârstă de 55 de ani, a fost ales în funcția de primar al orașului Sângera în cadrul alegerilor locale din 2015, pe listele Partidului Liberal. Anterior, acesta a mai deținut funcția de primar în localitate. Dar în ultimii ani Lari a activat în cadrul Direcției municipale transport a Consiliului municipal Chișinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-cazul-primarului-de-sangera-este-examinata-si-determinarea-la-sinucidere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19