Select your Top Menu from wp menus

În 20-25 de raioane, PSRM și ACUM au convenit de principiu asupra majorității, Igor Dodon

La nivel local, în 20-25 de raioane s-a convenit asupra unei înțelegeri de principiu cu privire la crearea majorității în consiliile raionale pentru alegerea președintelui de raion. Despre aceasta anunță președintele Igor Dodon, transmite IPN.

„În pofida declarațiilor, în foarte multe raioane, peste 25 dacă nu greșesc, la ziua de azi, s-a convenit asupra creării coalițiilor locale între PSRM și Blocul ACUM. Eu țin mâna pe puls, în 20 sau 25 de raioane, înțelegerea de principiu despre majorități în consiliile raionale, cu alegerea președinților sau din partea PSRM, sau din partea Blocului ACUM, deja astfel de discuții au avut loc. Eu cred că și în următoarele zile, azi sau mâine, unele ședințe vor avea loc și vor fi numiți unii președinți de raioane”, a declarat șeful statului în cadrul unei ediții speciale la postul public de televiziune Moldova 1.

În opinia sa, acest lucru este benefic. „Eu am propus ca ceea ce este la nivel central, în Parlament, să fie și la nivel local. Atunci o să ne mișcăm repede înainte. Cuiva lucrul acesta nu-i place, încearcă să explodeze această coaliție din interior. Nu noi, repet, președintele țării, PSRM a făcut și face tot posibilul, a făcut cedări”, a mai spus Igor Dodon.

Președintele țării a mai opiniat că și în Consiliul municipal Chișinău „poate fi creată majoritate între Partidul Socialiștilor și cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-20-25-de-raioane-psrm-si-acum-au-convenit-de-principiu-asupra-majoritatii-igor-dodon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19