Select your Top Menu from wp menus

ÎMPUŞCĂTURI şi EXPLOZII din nou în BOSTON. Poliţist împuşcat mortal. Universitatea MIT a fost încercuită de forţele de securitate

Institutul de Tehnologie al Massachusetts din Boston a fost încercuit de oficiali din cadrul serviciilor de securitate în urma unor focuri de armă, a anunţat joi seara Universitatea pe site-ul său de Interne. Focuri de armă şi explozii s-au auzit vineri pe străzile situate în apropiere de MIT, unde este urmărită o persoană care a împuşcat un poliţist.
„Rămâneţi în afara zonei până la noi ordine. Nu se ştie dacă sunt victime”, potrivit alertei difuzate de site-ul de Internet.

Este posibil ca o persoană să fi fost lovită de gloanţe în timpul schimbului de focuri, când poliţiştii puternic înarmaţi au lansat o amplă operaţiune de căutare după uciderea unui coleg de-al lor la Massachusetts Institute of Technology.

MIT este situat în Boston, unde un dublu atentat a provocat moartea a trei persoane şi rănirea altor aproximativ 180, luni, la linia de sosire a maratonului.

sursa: mediafax.ro