Select your Top Menu from wp menus

ÎMPUŞCĂTURI la sediul de campanie al lui Obama

Poliţia americană a anunţat că cineva a tras un foc în geamul sediului de campanie electorală din Denver al lui Barack Obama.
Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Raquel Lopez, a menţionat că existau oameni în sediul de campanie al lui Obama, dar nimeni nu a fost rănit, informează CBS News, citat de MEDIAFAX.

„Se pare că a fost tras un foc de armă spre clădire”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Denver, Raquel Lopez, citat de ziarul Denver Post.

Nu a fost încă identificată maşina cu care a venit agresorul, dar poliţiştii verifică în prezent camerele de supraveghere.

Anterior, nu au fost semnalate ameninţări privind sediul din Denver al lui Obama.

Până acum, purtătorii de cuvânt ai lui Obama nu au vrut să comenteze incidentul.

sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/impuscaturi-la-sediul-de-campanie-al-lui-obama/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19