Select your Top Menu from wp menus

Împuşcături la Chişinău.Poliţia a tras într-un tractor pentru a-l opri. VIDEO

Poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să utilizeze armele din dotare pentru a opri un şofer beat la Chişinău relatează Radio Orhei cu referire la un comunicat al Poliţiei Rutiere.

În dimineaţa zilei de vineri, 11 ianuarie aproximativ la ora 08.00, un tractor a deteriorat un gard la intersecţia străzilor Tighina cu Mitropolit Varlaam, continuându-şi deplasarea haotică pe bd. Ştefan cel Mare în direcţia sectorului Botanica. Incidentul a fost observat de doi poliţişti care au încercat să-l stopeze, dar tractoristul a evitat să oprească. Imediat au fost alertate şi alte echipaje mobile ale Poliţiei rutiere, fiind pus în aplicare un plan special de stopare a tractorului.

În repetate rânduri agenţii de circulaţie somau şoferul prin intermediul amplificatorului de a stopa pe dreapta. Astfel poliţiştii au fost nevoiţi să atenţioneze autovehiculele ce se deplasau în direcţie opusă să stopeze pe dreapta, în scopul prevenirii unor eventuale accidente rutiere. În rezultatul urmăririlor echipajele poliţiei au fost obligate, în această situaţie, să folosească arma din dotare. Respectiv s-au tras câteva focuri de avertizare în plan vertical şi două focuri în direcţia pneurilor, fapt ce tractorul a oprit pe strada Lunca Bîcului din sectorul Botanica.

Individul s-a dovedit a fi originar din raionul Anenii Noi, în vârstă de 21 ani. Poliţiştii au constatat că şoferul se afla în stare de ebrietate alcoolică cu o concentraţie de 0,89 mg/l în aerul expirat. El urma să efectueze lucrări de deszăpezire în sectorul Centru al capitalei.

Unitatea de transport a fost reţinută la parcarea specială iar tânărul a fost escortat la CPs Centru pentru audieri. Acesta va fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică, şi riscă o amendă în mărime de la 8000 – 10 000 lei cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/impuscaturi-la-chisinau-politia-a-tras-intr-un-tractor-pentru-a-l-opri-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19