Select your Top Menu from wp menus

Împiedicarea activităţii mass-media şi cenzura vor fi pedepsite penal. Nu se ştie însă când

Potrivit unui proect de lege aprobat de Guvern în şedinţa sa de miercuri ,3 septembrie,  împiedicarea ilegală a activităţii mass-media sau a angajatului acesteia, săvârşită prin împiedicarea răspândirii informaţiilor (inclusiv în termenul actualităţii acestora) , va fi pedepsiţă penal. În acest caz, persoana cu funcţie de răspundere, dar şi în cazul în care ea va influenta conţinutul informaţiilor şi va întreprinde acţiuni de persecutare pentru difuzarea lor, va fi pedepsită cu o amendă între 6.000 şi 12.000 de lei.
De la 4.000 la 8.000 de lei ar putea achita persoana cu funţie de răspundere în cazul in care va încerca să cenzureze sau să împiedice difuzarea informaţiilor în mass-media publice.
Deocamdată nu se ştie cand vor intra în vigoare aceste modificări la Codul Penal, asta deoarece proiectul înca urmează să fie aprobart de Parlament, iar ulterior şă fie promulgat de Preşedinte.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/impiedicarea-activitatii-mass-media-si-cenzura-vor-fi-pedepsite-penal-nu-se-stie-insa-cand/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19