Select your Top Menu from wp menus

Consilierii vor continua să impartă banii într-o sedinţă extraordinară

În jur de 30 de de chestiuni au fost examinate de  alesii din Consiliul raional (CR) Orhei in sedinta ordinara  de ieri,   18 februarie.  O buna parte din proiectele de decizii propuse atentiei au vizat  alocarea surselor financiare, iar dezbaterile despre  impartitul banilor nu a fost deloc pasnica.

Primele semne de tensiune  au apărut când consilierii Ivan Şiman (PS) şi Constantin Botnaru (PLDM)  şi-au exprimat nemulţumirea de faptul că consilierii au primit mai multe proiecte privind alocarile financiare abia in dimineata zilei sedintei.  De  cealaltă parte, preşedintele comisiei de profil din CR  Vladislav Şevcenco (PD)  a declarat că proiectele de decizii au fost examinate în două comisii şi, astfel,  pot fi discutate.

Mai multe proiecte de decizii din aceasta serie financiara au starnit polemici si consilierii  au decis să amâne examinarea lor  m pentru o şedinţă extraordinară care va fi convocata in  zilele apropiate. Tot pentru viitoarea şedinţa  a fost amânată examinarea cererii de demisie a vice-preşedintelui raionului pentru probleme sociale, Andrei Globa.
Şedinţa CR  Orhei  a durat circa 4 ore si  a avut două pauze, dar se pare ca le-a parut  prea lungă unor consilieri.  Dacă la începutul şedinţei s-a anunţat că în sală sunt prezenţi 29 din cei 35 de consilieri , spre sfărşitul intrunirii  în sală se mai aflau  24 de aleşi raionali.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/impartitul-banilor-merita-o-sedinta-extraordinara-a-consiliului-raional-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19