Select your Top Menu from wp menus

Imbracaminte din Italia pentru copiii din raionul Rezina

Orfelinatul din Ciniseuti Rezina a primit din Italia 9 cutii cu hainute pentru copiii din aceasta institutie.

 Donatia de imbracaminte a fost receptonata in Moldova si transportata la orfelinat de catre Sergiu Matei. Acesta este un tanar originar din Orhei care dupa cariva ani de munca in Italia a ajuns intro vacanta in orasul de bastina.

Sergiu Matei spune ca  ajutorul umanitar a fost oferit orfelinatului din Ciniseuti ( si nu pentru prima data) de catre Asociatia Basarabia din orasul Torino, Italia.

Despre aceste si alte lucruri tanarul orheian, stabiit in Italia, a povestit sambata, 10 septembrie, in calitate de invitat al emisiunii Week-end+ de la Radio Orhei.  Participarea la emisiune s-a datorat faptului ca Sergiu Matei scrie versuri. De cand s-a despartit de casa, ajungand la munca  in Italia, tanarul poet  a reusit , din banii proprii,   sa scoata de sub tipar o placheta de versuri.

Mentionam ca luni, 12 septembrie, la colegiul pedagogic din Orhei va avea loc lansarea cartii „Vioara cea de nea” a poetului Sergiu Matei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/imbracaminte-din-italia-pentru-copiii-din-raionul-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19