Select your Top Menu from wp menus

Imaginile care sugereaza ca pe Luna exista o baza secreta. Ce spun cei care au gasit pozele. VIDEO

Un filmulet publicat de un site destinat cercetarii fenomenului OZN arata o constructie ciudata pe Luna. Cei care cred in teoria conspiratiei sustin ca ar putea fi vorba de o baza extraterestra secreta, scrie stirileprotv.ro.
Imaginile au fost publicate de Scott Waring, de la site-ul ufosightingsdaily.com. In cadru se observa o constructie hexagonica, iar in scurt timp filmuletul a aparut si pe Youtube.
Waring spune ca de fapt sunt mai multe cladiri, aflate intr-un crater lunar. Una din ele seamana cu un turn lat, care are si o scara mare la intrare, sustine el, citat de International Business Times.
La randul sau, Jim Kane, de la gather.com, crede ca este o asemanare clara intre acest obiect si OZN-ul gasit pe fundul Marii Baltice.
poteza existentei unei baze extraterestre pe Luna a fost lansata in serialul SF Dosarele X.
La randul sau, Buzz Aldrin, unul dintre primii oameni care a pasit pe Luna, a declarat ca ar fi vazut atunci un obiect misterios orbitand in jurul satelitului natural.
Insa el a precizat ulterior ca era probabil vorba de o bucata desprinsa din nava lor spatiala.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/imaginile-care-sugereaza-ca-pe-luna-exista-o-baza-secreta-ce-spun-cei-care-au-gasit-pozele-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19