Select your Top Menu from wp menus

Imaginile care au făcut înconjurul lumii. Paparazzi au prins-o pe Rihanna complet dezbrăcată

Cântăreaţa este cunoscută pentru fotografiile sale, postate pe reţelele sociale, în care apare sumar îmbrăcată. De data aceasta, însă, Rihanna a apărut în tabloide goală, fără voia sa.
http://shopate.com/store/wholesale-dress/

Un fotograf a surprins-o pe Rihanna în timp ce se îmbrăca, pe balconul vilei sale din Barbados. Imaginile cu artista, care apare complet goală, au apărut, imediat pe site-urile din întreaga lume.

Nu este, însă, prima dată când artista apare în ipostaze compromiţătoare. De multe ori, chiar Rihanna postează fotografii în care apare destul de sumar îmbrăcată.

www.rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/imaginile-care-au-facut-inconjurul-lumii-paparazzi-au-prins-o-pe-rihanna-complet-dezbracata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19