Select your Top Menu from wp menus

[IMAGINI] Vladimir Plahotniuc, monitorizat în străinătate

RISE Moldova publică, în exclusivitate, mai multe imagini cu vizitele lui Vladimir Plahotniuc la vila sa din Sciez (Franța), pe care nu a menționat-o în declarațiile de avere depuse la Comisia Națională de Integritate (CNI) în perioada când era deputat.
In imagini, Vladimir Plahotniuc este surprins în timp ce vizitează vila din Sciez, face cumpărături, dar și în compania unor oameni de afaceri. Acesta a fost monitorizat în străinătate în timp ce deținea funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, potrivit RISE Moldova. Sursa afirma ca a încercat de mai multe ori să ia legătura cu Vladimir Plahotniuc, însă acesta nu a răspuns la telefon.
Săptămâna trecută, Vladimir Plahotniuc a ajuns din nou în vizorul CNI, după ce un deputat comunist a publicat fotografii cu vila de 3 milioane de EURO din sud-estul Franței, deținută de familia Plahotniuc încă din 2008.

materialul în întregime şi fotografiile pe RISE.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/imagini-vladimir-plahotniuc-monitorizat-in-strainatate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19