Select your Top Menu from wp menus

Ilan Șor vrea să facă regulă în Capitală, dar este trimis să facă regulă în penitenciar. Șor: “Îi lipsesc 7 ani de acasă”

În timp ce primarull de Orhei  se află în arest la domiciliu, în unul din dosarele de fraudare a sistemului bancar, persoane de la cârma Partidului “Șor” au organizat un nou eveniment public. Astăzi, într-o conferinţă la Agenţia de presă „Sputnik”, formaţiunea lui Ilan Șor a declarat că pentru a rezolva problemele Capitalei nu e nevoie de referendum. E suficient  ca atât primarul general Dorin Chirtoacă, cât şi Consiliul municipal să-și dea demisia de onoare . După asta, partidul Șor şi alte forţe politice sănătoase vor soluționa cu success problemele capitalei, au spus organizatorii conferinţei.

Referendumul de demitere a lui Chirtoacă a fost iniţiat de socialişti, așa că unul din fruntaşii PSRM a avut o reacție imediată faţă de iniţiativele lui Șor şi ale partidului său. Ion Ceban, consilierul preşedintelui Igor Dodon, a scris pe pagina sa de pe reţelele de socializare că ar fi corect ca mai întâi Ilan Șor “să facă regulă în vreun penitenciar şi să se mute acolo”. Șor nu a întârziat să îi răspundă printr-un mesaj la fel de acid în care scrie că socialistului Ceban “îi lipsesc 7 ani de acasă”.

Păruiala proaspătă dintre lan Șor şi un reprezentant al partidului care l-a propulsat pe Igor Dodon la preşedinţie nu este o premieră absolută. Mai înainte, actualul primar de Orhei şi actualul preşedinte al republicii erau destul de apropiaţi, însă cu 2 ani în urmă  Șor a ieşit cu o declarație publică, în care a denunțat această prietenie, dar şi faptul că i-a susţinut pe socialişti financiar. Asta, după ce Dodon a publicat o serie de documente care ar fi demonstrat că Șor are legătură directă cu furtul a miliarde de lei  din sistemul bancar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ilan-sor-vrea-sa-faca-regula-in-capitala-dar-este-trimis-sa-faca-regula-in-penitenciar-sor-ii-lipsesc-7-ani-de-acasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19