Categories: PoliticRegiuneȘtiri

Ilan Șor refuză să iasă la dezbateri publice cu Valeriu Munteanu, răspunzându-i rivalului său cu acuzații și etichetări

Ilan Șor a refuzat astăzi propunerea contracandidatului său de la Blocul de opoziţie ACUM, de a ieşi la o dezbatere publică. În schimb, candidatul în Parlament din partea Partidului Șor, ce ii poartă numele, l-a acuzat și l-a etichetat pe Valeriu Munteanu într-o manieră care îi este caracteristică de ceva vreme.

Șor i se adresează lui Munteanu cu familiarul „Valerică” şi îl face pe acesta „nulitate” şi „Iuda” , cu care nu are despre ce polemiza. În mesajul pe care Ilan Șor l-a postat pe Faceboook, lui Munteanu i se aminteşte că a fost primar la Floreni, că şi-ar fi construit drum până la casă, din bani publici, că a fost cu guvernarea care a sărăcit poporul şi că l-a trădat pe liderul partidului din care a făcut parte.

Acuzaţiile şi expresiile tari vin după ce, sâmbăta trecută, Valeriu Munteanu s-a lansat în campania electorală la Orhei, afirmând că lui Șor îi este teamă de pușcărie, dar că nu va scăpa de aceasta. În aceeași zi, Munteanu a denunţat la poliţie că a fost hărţuit de un grup de susţinători ai lui Ilan Sor şi, ulterior, i-a propus acestuia dn urmă să se confrunte în cadrul unor dezbateri publice.

În mesajul său de astăzi, Șor nu recunoaşte că cei care l-au intimidat pe concandidatul său îi sunt simpatizani sau fac parte din Partidul Șor, dar scrie că nu are ce adăuga la ceea ce i-au spus locuitorii Orheiului.
Atât Ilan Șor, cât şi Valeriu Muntreanu candidează în Parlament în circumscripţia uninominală nr.18 Orhei, din care fac parte 14 localităţi din raionul Orhei şi 7 localităţi din raionul Călăraşi.

RadioOrhei

Recent Posts

Primăria Orhei nu oferă raportul de monitorizare a achizițiilor pentru anul trecut

La o lună și jumătate de când a fost adresată o solicitare, Primăria Orhei așa…

4 ore ago

Scade prețul gazelor naturale. ANRE a aprobat un nou tarif

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat un nou tarif pentru gazele naturale…

23 de ore ago

Judecătoria Orhei a anulat decizia prin care o localitate din raion a aprobat sponsorizarea cu cetățeanul ruso-israelian Igal Shved

Decizia prin care consiliul sătesc Mîrzești din raionul Orhei a aprobat condițiile de sponsorizare a…

o zi ago

Comunicat DSE Orhei: recomandări pentru lăcașele de cult în preajma Paștelui

Suntem în săptămâna patimilor, e săptămâna în care creștinii se pregătesc de sărbătorile pascale. Și…

3 zile ago

Consumatorii ar putea plăti mai puțin pentru gazele naturale. Moldovagaz solicită ANRE revizuirea tarifului

Moldovagaz solicită Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) revizuirea tarifului la gazele naturale. Furnizorul…

7 zile ago

Ce avere declară pentru 2023 prezentatorul de la adunarea Pobedăi lui Shor

Evenimentul de coalizare a forțelor proruse afiliate lui Ilan Shor, care s-a ținut la Moscova,…

o săptămână ago