Select your Top Menu from wp menus

Ilan Șor, recordsman absolut printre demnitari la ritmul de creştere a datoriilor

Primarul de Orhei, omul de afaceri şi liderul de partid Ilan Șor şi-a reconfirmat întâietatea la ritmul de creştere a datoriilor și mărimea acestor sume. Timp de 1 an, Șor a reuşit să-și dubleze suma datorată, ajungând de la peste 24 de milioane de lei   la cifra-record de peste 41 de milioane de lei. Astfel, edilul–șef al Orheiului, s-a distanţat şi mai mult de tagma celor mai mediatizaţi demnitari din republică, care sunt prezentaţi  într-un top realizat de portalul avere.md.

Din declaraţiile de avere şi interese pentru anul 2016, depuse la organele abilitate, rezultă că Ilan Șor nu le-a lăsat nicio şansă altor cei mai mediatizaţi demnitari moldoveni. Ruptura dintre datoriile lui  şi ale celorlalte  persoane din top a devenit, timp de un an, şi mai prăpăstioasă.

Destul de spus că următoarea, ca mărime, sumă îndatorată îi aparţine omologului lui Ilan Șor din Bălți – Renato Usatîi. Dar aproape 7 milioane de lei ai  acestuia cedează de aproape  7 ori în fața celor 41 de mlioane  ale lui Șor.

Şi mai puţin impresionează suma de peste 1 milioan 470 de mii de lei, care îl plasează pe preşedintele Igor Dodon pe locul trei, la capitolul datorii acumulate până la finele anului trecut, 2016.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ilan-sor-recordsman-absolut-printre-demnitari-la-ritmul-de-crestere-a-datoriilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19