Select your Top Menu from wp menus

Ilan Șor aduce vaccinul „Șorik-V” în Moldova

În timp ce alții vorbesc, Partidul Șor și liderul acestuia Ilan Șor contină să muncească în folosul poporului, producând rezultate concrete. Potrivit unui comunicat al formațiunii, pe care unii invidioși o numesc grup criminal organizat, azi Ilan Șor va aduce în Republica Moldova un vaccin super-performant.

Primarul de onoare al Orheiului și deputatul Ilan Șor a declarat că în profundă pornire patriotică o parte din banii dispăruți din cele trei bănci, care ar fi putut fi cheltuiți în această perioadă de pandemie pentru necesitățile sistemului medical, au fost investiți în producerea vaccinului. Vaccinul se numește ”Șorik-V” și oferă protecție de 99,99%.

Totuși specialiștii atrag atenția că vaccinul are și unele efecte adverse, ca și toate medicamentele. Printre acestea se numără pofta nestăvilită pentru ”tușonkă” ( carne înăbușită conservată). Ilan Șor a declarat că  se va vaccina azi pe stadionul din Orhei, ca prin propriul exemplu să demonstreze benificiile ”Șorik-V”.

Textul reprezintă un pamflet de 1 aprilie – ziua păcălelor și a glumelor


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ilan-sor-aduce-vaccinul-sorik-v-in-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19