Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon participă la ședința Consiliului șefilor de state al CSI

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde astăzi, 10 octombrie, o vizită de lucru la Soci, Federația Rusă, pentru a participa la ședința Consiliului șefilor de state al CSI și a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic. În cadrul vizitei este preconizată întrevederea șefului statului cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și alți oficiali de rang înalt, transmite IPN.

„Avem ce discuta cu partenerii noștri strategici din CSI, inclusiv cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importantă majoră pentru ţara noastră, dezvoltarea economică, creșterea exporturilor, precum și pentru diasporă. Sunt convins că vizita se va desfășura cu succes”, a scris Igor Dodon.

În agenda de lucru este planificată şi o vizită la Universitatea de Stat din Soci și o întrevedere cu studenții respectivei instituții de învățământ, dar și cu reprezentanții diasporei moldovenești din orașul Soci și regiunea Krasnodar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-participa-la-sedinta-consiliului-sefilor-de-state-al-csi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19