Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon: Decizia de a interzice oficialilor să meargă în Rusia este deplasată

Președintele Igor Dodon califică ca fiind deplasată decizia de a interzice oficialilor statului să meargă în Federația Rusă. Într-o postare pe Facebook, șeful statului menționează că nu cunoaște detalii despre cazurile menționate de Parlament și Guvern cu privire la tratamentul abuziv asupra oficialilor moldoveni la frontiera Federației Ruse, transmite IPN.

Potrivit lui Igor Dodon, e posibil să fi fost anumite disfuncționalități, așa cum există și în Republica Moldova, la frontieră, dar în opinia sa, aceasta nu justifică o decizie care riscă să blocheze bunele relații pe care Republica Moldova a început să le construiască cu Federația Rusă.

„Eu voi continua să merg la Moscova și să promovez interesele țării noastre, să muncesc pentru consolidarea parteneriatului strategic pe care îl avem cu Federația Rusă. Vă informez și despre faptul că o vizită de lucru în acest context va avea loc chiar săptămâna viitoare, în perioada 17-18 martie curent”, precizează Igor Dodon.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-decizia-de-a-interzice-oficialilor-sa-mearga-in-rusia-este-deplasata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19